mandag 5. april 2010

Return to the living

Da var vi endelig tilbake i Stavanger etter en lang påskeferie, mye trening og litt avslapping. Er blitt et par uker siden sist vi blogget, men tiden har blitt brukt effektivt.  Pappa har tatt meg mye med på trening på agility-banen og jeg har fått prøve meg på sving-teknikk, på hopphinder, vippe-sosialisering og bare normal bane-sosialisering..

Leija i fullt firsprang på innkalling

Både mamma og pappa trener meg ofte, både på agility-banen og hjemme på fotballbanen.. Det blir mye innkalling, sitt, dekk, bli, stå og normal lydighetstrening på meg. Det er ganske kjekt når jeg driver på, men er mange ting som jeg finner på bakken som kan være mye kjekkere enn å komme til pappa.

Hjemme har jeg mine favoritt-leker og måter som jeg underholder meg selv på. Beste leken jeg vet om, er vel min "solsikke-leke" som jeg dreper ofte:

Her dreper vi og beskytter for alle pengene!

Solsikka Leija, det er meg!

I selve påsken har jeg tilbrakt tiden min i Kristiansand i sammen med bestekompisen min, Iko, og hans "storebror" Aro.  Dessverre tenkte ikke pappa så langt at han tok med kameraet, sånn at det finnes ikke så veldig mange bilder fra det oppholdet. Vi brukte tiden mest til å løpe rundt i huset, leke masse, finne på mye som lagde problemer for mammaen til Iko og lage vårt eget private svømmebasseng på kjøkkengulvet..

Oppskriften for det er som følger:
 • 1 stk vannskål (helst full).
 • 1 stk gulv som ikke trekker til seg vann.
 • 2 stk frempoter
 • God "trommemulighet" med potene
 • ca 2 min uforstyrret arbeid
 Når dette er ferdig, får man sitt eget private lille svømmebasseng. (PS!: Ikke noe å anbefale om man har foreldre som ikke liker at man leker i vann)

Jeg har blitt veldig sliten av all lekingen som vi har gjort i påsken og da jeg prøvde å sove litt i godstolen min, skulle absolutt pappa komme med kameraet for å forstyrre meg:

Sovende og ufostyrret

Jeg har også blitt utsatt for den dårlige innflytelsen til Iko, med å aldri sitte i ro for bilder.. Det irriterer både mamma og pappa en del, men de kan bare anskaffe seg et høyhastighetskamera! (Ingen kan si at jeg ikke gir dem løsninger på problemene jeg skaffer)

Pappa har også meldt meg på min aller første utstilling, som skal være på Orre i Stavanger. Dommer der skal være Roberto Schill fra Romania. Pappa har sagt at vi må bruke den neste måneden på å trene utstilling.. Det er litt kjedelig, men må man så må man..

Helt til slutt ønsker meg og hele familien min alle som leser, en SKIKKELIG GOD PÅSKE:


PS: Om noen ønsker kopi av bildene, redigerte/uredigerte, vennligst send en mail til tomtig_85@yahoo.no

3 kommentarer:

 1. WAU! Vilka snyggingar! Iko har utvecklats en massa och Lilla Leija liknar mamma upp i dagen :-).

  Skicka mig gärna bilderna per mail, så får jag ta en titt på dem närmare.

  Kram på er alla! Johanna

  SvarSlett
 2. Hei Tommy. Jeg har stjålet et bilde av deg til "treningstips" i bloggen min. Gi beskjed om jeg skal fjerne det.

  SvarSlett
 3. Neida, null problem Ghita :) Bare gi beskjed om du ønsker bildene UTEN den store gråe teksten i bildet :)

  SvarSlett