tirsdag 16. mars 2010

Coros Miracle = KLIN GAL HUND!

Det er nå bevist, Leija er klin sprute gal!!! En hund som aldri blir trett, bare skal leke, bite og få "kick" er IKKE normalt!

Definisjonen på et kick: Når hunden presser halen inn under rumpa, bøyer bakdelen av kroppen ned og løper fremover nesten som om de skal ta av fra gulvet. DET er et kick..

Vi har trent en del innkalling på agility-banen, litt "vippe-sosialisering", generell lydighet og normal sosialisering den siste uken. Er ganske herlig å være på banen igjen og jeg merker at lysten kommer tilbake igjen.. Det skal bli så bra når vi bestemmer seg for å starte offisielt i konkurranse/respitt (respitt = uoffisiell klubbkonkurranse som det er ca 30 av i året).   Vi kommer til å ROCKE den banen.

Planen er jo selvfølgelig å lære inn skikkelig "two-by-two"-slalom, løpende felt, Greg Derrett-føring og selvstendighet. Fortsetter Leija den fremgangen som hun har akkurat nå, regner vi med at hun er i god gang med innlæringen innen hunden er 10-14mnd gammel.. Første start slik som planen er nå; blir vel april/mai stevnet 2011 (Selvfølgelig om vi føler oss klar for det).

Nedenfor er et par nye bilder fra turer som vi har tatt, der Leija får "kick":

1 kommentar:

  1. Beklager å måtte skuffe deg, men en valp som aldri er trøtt, bare skal leke og får sinnsvake kick ER normalt. Iallfall her i huset ;)

    Høres bra ut at dere er beveget dere ut på agilitybanen allerede :) Så langt er ikke vi kommet. Det kommer nok :-)

    SvarSlett