søndag 27. mars 2011

"Etter å ha besteget en stor topp, finner man bare ut at det er mange flere topper å bestige." - Nelson Mandela

Jaja, så var det en ny søndag og en ny respitt (uoffisiell klubbkonkurranse for medlemmer i SBK). Denne gangen gikk den mindre bra, om man tar utgangspunkt i hvordan det gikk sist gang.

Selve oppladningen til respitten kan ikke sies å være verdens beste, men man må jo jobbe med hva man har. I hjemmet har vi nå to små gutter som dessverre har fått spysyka, samtidig som de er tette som to avløpsrør i et hus med bare langhåra damer.. De nyser 8-10 ganger i timen, og da "sprer" de rundt seg med snått!! To "flotte" fontener med kroppsvæske hos dem begge :P jaja, hva man ikke blir vant til som tvillingpappa..

Under ser du våre to løp fra konkurransen idag.
For å dele opp hva som var bra og hva som var dårlig, tar jeg det løp for løp:

- AG LØPET (Positive ting):
  1. Veldig fornøyd med starten på dette løpet, Jeg klarer å få Leija ned i sitt igjen uten bruk av kommando, samt hun sitter helt til jeg gir release.
  2. VELDIG god felt-oppgang på bommen. Har faktisk skikkelige felt på nedadgående bom, men hun hopper og treffer slutten av bommen. Dette gjør at dommeren kan få problemer med å få se at hunden faktisk treffer feltet.
Negative ting:
  1. Hun hopper på nedadgående felt på bommen, muligens for å spare tid. Dette er noe som jeg må sette fokus på for å fixe..
  2. Leija suller ALTFOR mye på banen.. Virker som hun må ha en "oppvarmingsbane" for å få ut litt "steam" og en fører som klarer å følge/er vandt med å løpe med en kjapp hund..
Hopp-løpet (Positive ting):
  1. Igjen, en god start. Men ser her at Leija reiser seg i forkant før kommando kommer. Her snakker vi om et sekund, men jobber vi ikke imot det, vil det bare utvikle seg til det verre.
  2. Har en god fart igjennom hele løpet.
Negative ting:
  1. En liten tjuvstart. Se punkt 1 over.
  2. Klarer ikke en skikkelig inngang.. Faller ut i første port pga en liten forstyrrelse som gjør at hun mister fokus.
  3. Er kanskje i overkant glad i tunneller. Må jobbe med fokuset til Leija. Det skal være på førers linjer og ikke hva hun liker mest..
Jaja, som de sier, det som ikke dreper deg, gjør det bare sterkere :)


"Motgangen er dyktighetens jordmor." - Napolen 1

Tommy & Leija

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar