tirsdag 21. september 2010

At man kan grue/glede seg!



Jeg kan ikke fatte og begripe at etter man maser og maser og maser og maser og maser på ektefellen sin om man kan gjøre noe, for så når man får lov til det, gruer seg som en liten unge på 4år som skal til tannlegen!! Burde ikke være normalt...

Det jeg snakker om, er selvfølgelig Nordic Winner show i Lillestrøm den 27-28 November.


Igår, etter utallige dager med mas fra min side, ble hotellet booket, påmeldingsavgifter betalt og barnevakt for helgen ordnet. Det skal bli en tøff, men kanonkjekk helg som starter med kjøreturen til Oslo / Lillestrøm, lørdag 27 November. Det er ikke vits å reise bort før, pga jobb på fredagen.. For oss som skal stille er det ingenting som skjer i gruppe 1 før på søndagen, så då kan me bruke litt tid på veien bort. Eneste som kunne vært kjekt å få med seg, hadde vært kvalifiseringen til NM-finalene som skal være på søndagen..

Vi håper jo selvfølgelig på to titler når vi reiser bort, Iko skal vi prøve å få NORDV-10, mens Leija kjører vi på med NORDJV-10. Eneste håpet vi har i den kampen, er at dommeren (som forøvrig er Elina Tan-Hietalahti fra Finland), liker typen til både Leija og Iko. 
Elina Tan-Hietalahti
Som sagt, får vi bare håper at dommeren liker typen som Iko og Leija er, slik at vi reiser fra Lillestrøm med titler i bagasjen og æren i behold. Om vi ikke klarer det, får vi satse masse penger på at en eller annen ekvipasje fra SBK stjeler NM-tittelen i agility fra en av disse østlendingene ;) og at et av lagene våre tar hjem en medalje. Det hadde vært kjempetopp.

Tommy & Leija

1 kommentar: