onsdag 15. september 2010

From the dead we shall arise!!

Da får vi prøve å komme igang igjen nå..

Siden sist; ja, det har skjedd så mye siden sist... Mest isynelatende er at Elisabeth ikke lenger er sprekkeferdig, men heller nybakt mor. Ja, du tenker riktig.. tvillingene er født :)

To nydelige guttevalper på 1655 og 1675gram var de, da de ble født 09.07.2010!

Men for å komme tilbake til hverdagen, sist helg var vi på utstilling, nærmere bestemt NKK-utstillingen på Orre i Rogaland. Vi hadde bestemt oss for å stille Leija for første gang i juniorklassen og Iko for siste gang i junior. Neste gang blir det Unghund-klassen for han..

Dommeren for denne gang var Jahn Stääv fra Sverige, en veldig rolig og avbalansert dommer med et meget godt lag for hundene (i mine øyne). Han var kjempeflink med Iko (Som er litt nervøs på bordet) og han var veldig fornøyd med både Iko og Leija. Dessverre mente han Iko enda var litt for ung til å bli Best i Rasen (BIR/BOB)

Det gikk så det suste, og Iko ble faktisk Best i Motsatt kjønn (BIM/BOS) med krikken:
 "Exc. type, nice head, nice eyes, correct bite, v.g. shoulders, back and cross, v.g. backcross, exc. coat, well prop., exc. movements, nice temper." Resultat: 1JK, 1JKK, best male, CAC, BOS.

Leija gjorde det også veldig skarpt, ved å bli andre beste tispe (2BTK) med stor-certet med følgende kritikk: 

"Exc. type, female head, correct bite, v.g. shoulders, back and cross, good coat, well prop., very good movement" Resultat: 1JK, 1JKK, 2nd best female, CAC..
                            

Neste utstilling for oss nå er enda usikkert, men i tiden fremover skal vi iallefall ta oss tid til å prøve å blogge litt om fremgangen på agility banen med Leija og lydighetsbanen med Iko. Vi skal også prøve å få tid til litt andre innlegg her inne (lover mye nå), men skal vi klare å holde på med dette, må vi nesten gjøre en liten innsats :)

Til neste gang, ha en fortreffelig kveld

Tommy & Leija :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar